Glöm inte att köpa kondomer inför engångsligget

Att vara singel har sina fördelar. Man behöver bara passa sina egna tider, man behöver inte göra saker man inte vill göra och man bestämmer själv hur dagen ska se ut. Sen kan man som singel också ha så många engångsligg man orkar med. Just engångsligg är spännande eftersom det är något man bara får en chans med, och den chansen ska förhoppningsvis vara njutbar för båda parterna. Om inte kommer ligget lämna ett dåligt intryck och då det är ett engångsligg lär det inte glömmas i första taget.

Som kutym bör man redan innan ligget ha skaffat skydd, så glöm inte att köpa kondomer eller annat sorts skydd i god tid. Utan skydd riskerar man inte bara att bli gravid, utan också att bli smittad av sexpartnerns könssjukdomar. Den värsta typen av könssjukdomar är utan tvekan HIV/AIDS, som än idag skördar liv världen över. Dessvärre finns det inget botemedel mot sjukdomarna, utan det enda man kan göra är att bromsa sjukdomarna.

Just könssjukdomar är den största faran för många som har sex med en ny person, vare sig de är homo eller hetero. Det är därför som man i början av varje relation ska ta det försiktigt fram i sänghalmen. Att inleda en relation utan kondom eller annat sorts skydd är bara dumdristigt och väldigt omoget. Att använda kondom vid sex med en eller flera människor bör vara lika självklart som att använda tvål och vatten efter att man har varit på toa.

Det går inte att skylla på saker som, det är för dyrt eller att det inte känns skönt. Dagens gummi är nämligen så välanpassade att de faktiskt förhöjer njutningen hos de som bär den. De är heller inte alls dyra, om man jämför hur mycket pengar man lägger på öl, vin och sprit så är priset för kondomer växel i jämförelse.