Sälj till den gemsamma kassan och upplev något kul tillsammans!

Föreningsförsäljning är härligt oavsett om det handlar om en klass, ett fotbollslag eller bara en förening som gemensamt samlar in pengar till ett visst ändamål. Det handlar egentligen inte riktigt om vart man ska åka, vilka man är utan snarare blir det viktiga att man jobbar som en grupp tillsammans och förstår att man säljer saker som kommer gynna en grupp, inte bara dig själv. Inte minst är detta en viktig del i ett barns eller ungdoms uppväxt för att kunna förstå att man kan göra saker som också bidrar till något positivt för andra samtidigt som du själv också kommer få ut något gott och bra av detta.

Föreningsförsäljning är härligt, också för att man blir medveten om att man faktiskt kan tjäna ihop bra med pengar bara genom att jobba tillsammans. Med andra ord kan det löna sig att var och en bara säljer några få saker för att tillsammans tjäna ihop en bra summa pengar som räcker gott och väl till det mål man satt upp. Pappersprinsen är ett praktexempel på ett företag som hjälper till längs hela processen under en föreningsförsäljning och dem förklarar tydligt och bra på sin hemsida hur detta fungerar och hur många fördelar det finns.

Sätt upp ett bra mål och räkna ut vad du behöver tjäna

Det viktiga är såklart att sätta upp ett mål från början för att få en motivation till att faktiskt sälja. Det blir på så vis lättare att faktiskt komma igång med försäljningen för att man vet att man måste nå ett visst mål innan en viss tidpunkt. Med andra ord är föreningsförsäljning också härligt, kanske mest härligt, när man väl nått målet och kan åka på den där resan, vara stolt över sig själv och sin grupp men framförallt bara njuta!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.