Geishakulor – Nu ska här knipas

När man når en viss ålder så kan slidmuskulaturen bli slapp och det kan leda till inkontinens. Vem fan vill ha en slapp slida och pissa på sig i trosorna bara för att man nyser eller hostar?! Inte jag i alla fall! Senast jag hade en födelsedag så fyllde jag 45 år och jag är inte rädd för att erkänna det. Jag gav mig själv en egen, speciell födelsedagspresent. Ni kanske kan gissa, nämligen geishakulor. Min slida ska bli så vältrimmad som den bara kan bli.

Nu har jag hållit på i några månader och jag kan verkligen rekommendera det för er andra kvinnor. Ni får surfa in på en eller flera sidor för sexleksaker och börja botanisera. Som ni kommer att se är de oftast färgglada och snygga. Jag skulle till och med kunna hänga dem i duschen men jag har ingen lust att förklara för vår tioåring vad de där kulorna är till för och vad mamma gör med dem.

Du kommer att få ökad lust när du använder kulorna. Du får starkare muskler och bättre blodgenomströmning. Det leder inte bara till att du kan hålla tätt utan du får kraftigare orgasmer också. Så som jag ser det finns det bara fördelar med att använda sig av de här kulorna, oavsett om du är singel eller har en partner.

Jag rekommenderar också denna vibrator för klitoris. Den är skön , vilket ni borde kunna räkna ut. Min man är också väldigt förtjust i denna leksak. Jag har en väldigt strikt order om att ingen förutom han får föra in den in i mig. Och när han har gjort det så tar jag hand om hans ”klitoris vibrator”.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.